Schrijf nu in!

Industrial Internet of Things


€ 195 excl. BTW


Partners en experts van al onze platforms kunnen kosteloos deelnemen. Partners kunnen met hun VIP-code voor twee personen inschrijven.
Bedrijfsleden krijgen € 100 korting, VIP-code geldt als kortingscode.


Wanneer

donderdag 22 november 2018


Locatie

Endress+Hauser, Nikkelstraat 6, 1411 AJ Naarden


Inschrijven

INDUSTRIAL INTERNET OF THINGS
In de vierde industriële revolutie is alles met alles verbonden. Dat dit een positieve bijdrage kan leveren aan het optimaliseren van processen, begrijpen we. Maar de grote vraag is natuurlijk: hoe? Hoe maken we optimaal gebruik van het Industrial Internet of Things (IIoT)? Hoe kan automatisering helpen om zowel de bedrijfsvoering als de winstgevendheid te verbeteren?

Tijdens deze Masters of Industry kijken we ook naar de spreekwoordelijke ‘beren op de weg’: hoe zit het met data security en privacy?

Er zijn nu nog veel bedrijven die de kansen die IIoT biedt, laten liggen. Zonde! Na deze Masters of Industry, die wordt gehouden op donderdag 22 november bij en in samenwerking met Endress+Hauser in Naarden, heeft u mogelijk voldoende inspiratie en praktische handvaten om ermee aan de slag te gaan.

Met presentaties van Jaap Westeneng (Endress+Hauser), Hans Sintemaartensdijk (Tata Steel) en een kijkje in de Endress+Hauser Experience Room en de kalibratie-installatie.

Initiatiefnemers:

 

120x60_industrielinqs_groot

DEELNAME
Partners en experts van al onze platforms kunnen kosteloos deelnemen. Partners kunnen met hun VIP-code voor twee personen inschrijven voor dit event.

U kunt als bedrijfslid van onze platforms deze bijeenkomst met € 100 korting bijwonen. Uw VIP-code geldt hier als kortingscode.

Programma

15:00 uur

Ontvangst

15:30 uur

Start bijeenkomst

 • Welkomstwoord door Laura van der Linde (iMaintain)
 • Presentatie Jaap Westeneng  (Product Manager Asset & Inventory Management, Endress+Hauser)
  Industrial Internet of Things (IIoT) – van sensoren tot digitale services
  Dertig procent van de geïnstalleerde assets in fabrieken is verouderd. Hebben bedrijven wel een goed zicht op hun situatie? Met Endress+Hauser IIoT-applicaties worden assets automatisch geregistreerd, georganiseerd en verbonden om dynamisch inzicht te geven in standaardisatie en veroudering van die assets. Mogelijkheden voor verbetering worden eenvoudig aan het licht gebracht door gebruik te maken van internettechnologie zonder daarbij concessies te doen aan data security en privacy.
 • Presentatie Hans Sintemaartensdijk (Manager Innovations Asset Management, Tata Steel IJmuiden)
  Zijn we toe aan Industry 4.0?
  Tata Steel IJmuiden bestaat dit jaar 100 jaar. De automatisering in de jaren tachtig heeft veel gebracht op het gebied van productiviteit en kwaliteit, maar hebben we deze beweging wel afgemaakt? We hebben veel oude en verouderde assets. Maken we voor ons onderhoud gebruik van de data uit de automatisering? Gaan we, willen we en mogen we alles met elkaar verbinden om onze processen nog meer te optimaliseren? Veel vragen, maar lost IIoT die op?
 • Discussie met sprekers en publiek
 • Kijkje in de Endress+Hauser Experience Room en de kalibratie-installatie
17:00 uur

Netwerkborrel

18:00 uur

Einde bijeenkomst

Inschrijven
Neem contact op

Leden