nieuws

De nieuwe Industrielinqs Catalogus is uit

Publicatie

22 dec 2016

Categorie

Petrochem

Soort

nieuws

Tags

catalogus, Masters of Industry, trends

Industrielinqs pers en platform levert als kennispartner voor de industrie een bijdrage aan een duurzame industrie. Dat doen we het hele jaar door met journalistieke producties en bijeenkomsten voor onze magazines, websites, congressen, film en social media. Eén keer per jaar maken we de Industrielinqs Catalogus. Dit naslagwerk biedt al jaren een compleet overzicht van honderden leveranciers, opleiders, kennispartners en dienstverleners.

Ook voor 2017 is dit complete naslagwerk uw gids voor de industriële delta. We geven u een redactionele blik op de toekomst door middel van de reader Masters of Industry, waarin enkele belangrijke industriële trends voor de toekomst zijn verzameld. Centraal in deze catalogus staat een aantal uitgebreide overzichten van leveranciers, opleidingen en brancheorganisaties. Kostprijs is € 39,50 excl. BTW.

Lees de Industrielinqs Catalogus nu online!

Een belangrijke functie van deze catalogus is om uw gids te zijn voor de industriële delta. Daarvoor staat in deze editie van de catalogus de matrix van leveranciers, diensten en industrieën. U kunt overzichtelijk zoeken op zowel de dienstverlening als de sector waarin u actief bent. Honderden bedrijven presenteren zich in dit overzicht, zowel gedrukt als op de website van de gids. Of zoekt u een specifieke opleiding voor uw medewerkers? Kijk dan in de profielen van de opleidingscentra. Het overzicht van relevante brancheorganisaties maakt deze uitgave als actueel naslagwerk compleet.