DONDERDAG 17 JANUARI

Op 17 januari vond er bij Carlton Oasis in Spijkenisse een Masters of Industry ontbijtsessie plaats over waterstof in de industrie.

Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag. Waarom dat dan niet combineren met een inhoudelijke (netwerk)bijeenkomst?

Al decennialang wordt gesproken over een belangrijke rol voor waterstof in de industrie, transport en de bebouwde omgeving. Nu pas lijkt een doorbraak aanstaande. Met name gedreven door de klimaatproblematiek, zijn afgelopen jaar verschillende projecten aangekondigd en coalities gesmeed. Maar waar kan waterstof op de korte en middellange termijn oplossingen bieden? En wat zijn bijvoorbeeld de kansen voor groen waterstof in de industrie?

Iedere bijeenkomst wordt in een open en ongedwongen setting een actueel onderwerp onder de loep gehouden en een specifiek thema uitgewerkt.

Tijdens deze Masters of Industry gaf Lennart van der Burg (TNO) zijn kijk op ‘Waterstof in de industrie’. Tijdens de korte presentatie konden de deelnemers genieten van een ontbijt. Aansluitend was er ruimte voor discussie en tijd om te netwerken.

Sprekers

Presentatie Lennart van der Burg, Business Development Manager Green Hydrogen & Sustainable Heat bij TNO

Informatie

Datum: donderdag 17 januari 2019
Tijdstip: 07.30 – 09.30 uur
Locatie: Carlton Oasis, Curieweg 1, Spijkenisse